Nieuws
Videodagboek Kiki & Sebas met wekelijkse update

Met dit videodagboek houden acteurs Kiki van Aubel en Sebas van der Donk iedere dag contact, omdat ze even niet kunnen spelen. Ze stellen elkaar wezenlijke vragen die hen nu bezighouden. Hoe ziet hun dag eruit nu ze niet kunnen spelen in de klassenvoorstelling 'App je even voor mij'. Een zoektocht naar hun onzekerheden, angsten, momenten van hoop en positiviteit waar we onszelf vast in zullen herkennen deze dagen...

Laagland Thuis-Theater

Laagland on demand! Onze missie is theater maken waar je van groeit. Het liefst bereiken we kinderen en hun ouders natuurlijk live in het theater, maar in deze tijden van Corona doen we dat op een andere manier: door onze theaterjuweeltjes uit het verleden met jullie te delen. Zo kun je toch genieten van Het Laagland, maar nu op de bank met het hele gezin of achter je werkbureau. Wat pretstofjes en daaruit voortvloeiende inspiratie kunnen nooit kwaad ;-)

Ook Laagland-voorstellingen geannuleerd

Alle voorstellingen van Het Laagland zijn vanwege de overheidsmaatregelen tegen het Corona-virus tot en met 31 maart geannuleerd.

Verhalenwebsite Wijkzone nu online

In ‘(Neet) van hie’, het eindresultaat van WijkZone #1, stonden de verhalen van een aantal bijzondere bewoners van de Geleense wijk Lindenheuvel centraal. De voorstelling werd in november 2019 en januari 2020 door honderden mensen van binnen en buiten de wijk bezocht. Diverse verhalen uit de voorstelling zijn nu ook te beluisteren op www.neetvanhie.nl.

Karlijn Hamer zoekt talent voor Theater Na De Dam

Tijdens Theater Na De Dam maakt Het Laagland traditiegetrouw op de avond van de Nationale Dodenherdenking een bijzondere locatietheatervoorstelling, waarvoor wij op zoek zijn naar ca. 6 jonge spelers. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud, en wil jij 6 dagen én enkele avonden werken met een professionele regisseur aan een gedenkwaardige, bijzondere theaterproductie op 4 mei? Dan zoeken we jou! Op een muzikale manier zullen we een prachtverhaal vertellen. Ervaring maakt niet uit!