De theatermakers verwerkten de verhalen en herinneringen die zij ophaalden in negen korte voorstellingen. Om de ervaring zo indrukwekkend mogelijk te maken gebruikten makers en wijkmakers videomapping, audiofragmenten, gefilmde interviews, fotografie, muziek en hun kookkunsten.
Zo hoorde het publiek wat 'meneer Wagenaar' en 'mevrouw Pijper' allemaal meemaakten in Geleen-Zuid én wat ze nog willen vertellen voordat ze gesloopt worden. Daarnaast werden er verhalen verteld over liefde en vriendschap, werd er aandacht besteed aan minder mooie momenten in de klaagkelder, deelden Oekraïense bewoners hun ervaringen, kon het publiek plaatselijke gerechten proeven, leerden bezoekers over de historie van de flats in de bioscoop én werd iedereen even één met de Wagenaarflat in 'het hart' (de verwarmingsruimte in de kelder).
Als deze muren oren hadden was het grootste evenement ooit voor het ZuidZone project. Meer dan 100 mensen werkten mee en er waren ongeveer 300 bezoekers. Het publiek was wederom geraakt door de eerlijke verhalen uit de route en de warme sfeer van de voorstelling. Ook voor de mensen uit Geleen-Zuid was het evenement zeer bijzonder. De geschiedenis van de wijk blijft bewaard en de bewoners hebben daar een extra stukje aan kunnen bijdragen.
Bekijk hieronder een terugblik, waarin makers en wijkmakers vertellen over het project, de voorstelling en de bijzondere samenwerking tussen Het Laagland en ZOwonen. Deze terugblik werd gemaakt door Lars Henderiks (Studio Quick Lock).